NORDKAPP – NORWAY 2011

A 24 days Eurotrip, more than 11.000km in 16 countries, from Greece to the north-most point of the continent and all this on a Vespa!

Ετοιμάσαμε ένα 45λεπτο βιντεάκι του ταξιδιού με τα καλύτερα στιγμιότυπά του και με μεγάλη χαρά το παρουσιάζουμε! Όλα τα “like”, οι κοινοποιήσεις και φυσικά τα σχόλια δεν είναι ευπρόσδεκτα, αλλά…υποχρεωτικά!

Posted: 11/06/2012 by s_gogos

Slideshow

Posted: 25/08/2011 by s_gogos

Τα πάντα όλα έτοιμα! (αναχώρηση 02 Ιουλίου) -Σκηνή και sleeping bags από γνωστή αλυσίδα…super market (+ αρκετά σώβρακα και κάλτσες για να μην πλένουμε καθημερινά). -Καφέμπρικο και φλιτζανάκια απ’το ντουλάπι της μαμάς και καμινετάκι “Θεόφιλος” δανεικό απ’τη γιαγιά, για τον πρωινό καφέ μας. -Για σχάρες, παρμπριζάκια, πλαϊνές βαλίτσες και μπαγκαζιέρες, ως ικανοί και έμπειροι δημοσιοσχεσάκιδες που είμαστε 😥 , βρήκαμε τους απαραίτητους χορηγούς (να’ναι καλά φίλοι και συγγενείς). -Σχολαστικό σέρβις στα εργαλεία (δλδ αλλαγή τακάκια, λάδια, μπουζιά 😆 ) και βούρ!!! Γιατί ως γνωστόν, η προετοιμασία είναι…η μισή αρχοντιά! Posted: 26/05/2011 by s_gogos

Ώρα για σέρβις!

24 μέρες πριν την αναχώρησή μας θεώρησα πως ήρθε η σωστή στιγμή να κάνω τον προκαθορισμένο έλεγχο στην PX μου.Έτσι θα έχω στη διάθεσή μου αρκετές μέρες για να προβάρω την συμπεριφορά της στο δρόμο, αφού πλέον είναι εξοπλισμένη με σχάρες, παρμπρίζ και μπαγκαζιέρα και εάν κάτι πάει στραβά να έχω χρόνο να το διορθώσω! Εργασίες: 

  1. Καθάρισμα κυλινδροκεφαλής
  2. Έλεγχος κυλίνδρου & πιστονιού
  3. Καθάρισμα καρμπιρατέρ
  4. Καθάρισμα φίλτρων
  5. Αλλαγή σιαγόνες ταμπούρου
  6. Αλλαγή τακάκια δισκόφρενου
  7. Αλλαγή μπουζί
  8. Αλλαγή καμπάνας και δίσκων συμπλέκτη
Posted: 08/06/2011 by s_gogos

12 thoughts on “NORDKAPP – NORWAY 2011”

  1. Θα επιμείνω, η διαδρομή μέσω Σουηδίας δεν προσφέρει τπτ ιδιαίτερο, η δε φιλανδία είναι ακόμα πιο βαρετή.
    Τα Lofoten ήταν μακράν το πιο ωραίο κομμάτι του γύρου της Νορβηγίας που έκανα πέρυσι
    Στο κάτω κάτω δεν έχετε κλείσει και ξενοδοχεία:)

    Like

  2. Ειναι κριμα να γυρισετε απο σουηδια χανοντας το πιο ομορφο κομματι του ταξιδιου. Lofoten.

    Like

    1. Ναι, ε; Σίγουρα κρίμα, αλλά δυστυχώς είχαμε μεγάλη πίεση χρόνου (τελικά αποδείχτηκε ότι δεν ήταν και τόσο μεγάλη) και βγάλαμε εκτός προγράμματος! Την επόμενη φορά!

      Like

  3. καλο δρομο και με προσοχη παλικαρια
    μπραβο σας

    Like

Leave a comment

Traveling the world on a Vespa!