Το περιοδικό ΜΟΤΟ μας στηρίζει!

moto magazine

Πλέον στο πλευρό μας έχουμε και το περιοδικό ΜΟΤΟ!

 

Κάθε μήνα εκτός από το υλικό που θα μπαίνει στην ιστοσελίδα μας και στο κανάλι μας στο youtube, ένα πιο πλήρες ταξιδιωτικό ρεπορτάζ……απ’τη ζωή μας πάνω στις 2 ρόδες της Vespa, θα κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό! Ιστορίες απλής καθημερινής…ταλαιπώριας και μοναδικό φωτογραφικό υλικό από μονοπάτια στα οποία λίγα οχήματα έχουν πατήσει και δη στα ελάχιστα κυβικά των scooter μας, θα δίνουν το στίγμα της 2τροχης περιπέτειάς μας! 

Μείνετε συντονισμένοι…

 

MOTO MAGAZINE:

moto magazine

Ενα από τα δέκα καλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας στον κόσμο, ιδρυτικό μέλος της επιτροπής I.B.O.T.Y. Καταξιωμένο, έγκυρο και δυναμικό, είναι το σημειο αναφοράς των opinion leaders της μοτοσυκλέτας. Με τεστ-ορόσημα στην ιστορία του διεθνούς Ειδικού Τύπου, όλη την αγωνιστική επικαιρότητα και ειδικό ένθετο για την αγορά, μεταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τον παλμό του κόσμου της μοτοσυκλέτας.

Χωρίς να ξεχνάει τον κοινωνικό του ρόλο, έχει αναπτύξει έντονη δραστηριότητα σε κοινωνικά ζητήματα και συμμετέχει ενεργά σε όλες τις επιτροπές του Υπουργείου Μεταφορών για την μοτοσυκλέτα. Επιδιώκοντας να έχει μόνιμη και αμφίδρομη επικοινωνία με τους αναγνώστες του, καθιέρωσε την εκδήλωση θεσμό Μοτοσυκλέτα της Χρονιάς και διοργανώνει εκδηλώσεις που έρχεται σε επαφή μαζί τους, όπως το Moto Happening κ.α. Πάντα πρώτο σε τεχνολογικές καινοτομίες, το ΜΟΤΟ ήταν το πρώτο περιοδικό στην Ελλάδα, που καθιέρωσε τα όργανα μετρήσεων επιδόσεων και τις δυναμομετρήσεις. Τα CD-ROMs και DVDs με όλα τα μοντέλα του κόσμου από τα διεθνή σαλόνια, αποτέλεσαν μία από τις μεγάλες πρωτιές του περιοδικού που έδωσε στους αναγνώστες την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια πλούσια ταινιοθήκη για την σύγχρονη ιστορία της μοτοσυκλέτας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s